Nästa artikel
First Camps husbilspass har sålt slut
Nyheter

First Camps husbilspass har sålt slut

Publicerad 2024-04-11 12:45 (uppdaterad 2024-04-11 13:32)
Upplåst för dig som prenumerant
På mindre än ett dygn sålde de 1000 husbilspassen slut. Det här händer nu!

Onsdag den 10 april släppte First Camp nyheten att de lanserar Husbilspasset som ger gäster med husbil möjlighet att bo för 250 kronor natten på campingkedjans över 65 campingplatser. En nyhet Husbil & Husvagn snabbt var ute med.

Knappt ett dygn senare kom beskedet: De 1000 husbilspassen har sålt slut!

– Det är helt sjukt faktiskt, Vi har aldrig varit med om något liknande. Det är jätteroligt, säger Ingela Lundkvist, kommersiell chef på First Camp när vi når henne vid lunchtid på torsdagen.

Under dygnet som gått sedan de lanserade Husbilspasset har telefonerna gått varma. Intresset för Husbilspasset var inte bara stort – det var enormt. För att klara trycket tvingades First Camp att kalla in extrapersonal.

– Vi hade en gäst som satt i telefon i en timme och 45 minuter för att få ett pass. Och det vill vi ju inte att våra gäster ska behöva göra. Men han fick ett pass tillslut, säger Ingela Lundqvist.

Till slut blev de tvungna att be personer som ringde att mejla istället. Och de som gjorde det innan passen tagit slut kommer att kompenseras, lovar Ingela Lundqvist

– Alla som har mejlat oss innan vi meddelade att de var slut kommer att få ett pass, säger hon.

Däremot kan Ingela Lundqvist inte lova att First Camp kommer att släppa fler Husbilspass längre fram i vår. Men hon håller det inte för omöjligt.

– Vi hoppas kunna släppa fler. Men det här var ett försök, och vi vill utvärdera hur det fungerar innan vi fattar ett sådant beslut.

Hon uppmanar alla att hålla ögonen öppna – och gå in på First Camps Facebook. Där anordnar campingkedjan inom kort en tävling där man kan vinna Husbilspass.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.